Актрисата Силвия Петкова попадна в болница. Тя сподели снимка в

...
Актрисата Силвия Петкова попадна в болница. Тя сподели снимка в
Коментари Харесай

Силвия Петкова призова от болницата: Живейте го тоя живот

Актрисата Силвия Петкова попадна в болница. Тя показа фотография в Инстаграм, на която се вижда, че лежи в болнична конюнктура, а на ръката й е комплициран абокат.

Текстът към фрагмента гласи: " Носете си новите облекла, момчета! Добре съм, боря следващия цирей, ще се оправя след няколко дни! Мисълта ми е… живейте го тоя живот! "



" Махайте от себе си всичко неприятно, пускайте, прощавайте, изговаряйте… не се разболявайте сами. Грижете се за себе си и щастието си “, продължава Силвия.
 
                             

Актрисата, която предходната година се раздели с бащата на детето си - спечелилият в " Сървайвър ", нормално е усмихната и оптимистично настроена. Но очевидно този път организмът й не е устоял на напрежението.

В началото на годината Силвия показа, че е подготвена за ново начало. Тя постоянно споделя мисли на известни хора, които ни карат да се замислим за дребните неща в живота... Като ето този откъс на Хемингуей: “Добрите хора могат да почувстват хубостта, имат смелостта да рискуват и силата да приказват истината. И точно тези позитивни качества ги вършат доста уязвими. Именно по тази причина положителните хора постоянно са разрушени от вътре. ”
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР