Актрисата Шарън Стоун заяви, че участието й в трилъра Първичен

...
Актрисата Шарън Стоун заяви, че участието й в трилъра Първичен
Коментари Харесай

Шарън Стоун останала бедна след Първичен инстинкт

Актрисата Шарън Стоун съобщи, че присъединяване й в трилъра " Първичен инстинкт " на Пол Верховен й е донесло популярност, само че доста малко пари спрямо хонорара от 14 милиона $ на Майкъл Дъглас.

63-годишната Стоун признава, че тогава е била в " необичайно задръстено положение " след кино лентата, когато " внезапно станах известна ".

Но макар бързата популярност към оня миг не е могла да си разреши да си купи рокля, с която да отиде на премиите " Оскар ".

Актрисата не показва тъкмо размера на хонорара, само че през годините се оповестява, че са й платени 500 000 $ за ролята на писателката Катрин Трамел.

" Играх сериен палач и го одобрих доста, доста съществено. Гледах доста филми за серийни убийци и най-много за какво са създали това, което са създали. Прочетох доста проучвания, с цел да се опитам да схвана какво се случва в главата им. Да разбере човек, че серийно ликвидиране за него... е все едно да ядеш сандвич ", споделя Стоун.

Тя прибавя, че поради ролята си в " Първичен инстинкт " е сънувала кошмари и даже е ходила насън.

Актрисата не чака, че интимни елементи от тялото й ще се виждат на екрана и желае да се отстрани този кадър, само че това не се случва.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР