Актрисата Ралица Паскалева сезира ФБР за американец с криминално досие,

...
Актрисата Ралица Паскалева сезира ФБР за американец с криминално досие,
Коментари Харесай

Българска актриса сезира ФБР за продуцент измамник

Актрисата Ралица Паскалева сезира ФБР за американец с престъпно досие, представящ се за кино продуцент. Той предложил участия в мегапродукции за доста пари на млади актриси от Европа.

Звездата "Откраднат живот " се свързала с мъжа по отношение на кастинг за роля, какъвто той твърдял, че организира. Обещавал възнаграждение от по 1000 $ дневно. Обяснил, че филмът е мегапродукция по тематиката за трафика на хора, която щяла да се снима в разнообразни страни в Европа и оттатък Океана, описа Паскалева по Нова тв.

„ Първото, което ме усъмни, беше, че той искаше аз да го набера по телефона. След това стартира да се заплита в лъжи”, изясни актрисата. Тя разкрила престъпното досие на измамника в интернет, защото съгласно американските закони информация за действията на към този момент наказани лица е налична онлайн.

Този мъж има две присъди за грабеж и 4-5 за приложимост и продажба на опиати. Срещу него са подавани и недоволства за полов тормоз, като на една от жертвите си трябвало да заплати обезщетение от 40 000 долара”, описа още Паскалева.

След събраната информация тя решила да звънне непосредствено във ФБР.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР