Актрисата Параскева Джукелова е част от екипа на сериала Вина“.

...
Актрисата Параскева Джукелова е част от екипа на сериала Вина“.
Коментари Харесай

Параскева Джукелова: Депресията ми е постоянен спътник

Актрисата Параскева Джукелова е част от екипа на сериала „ Вина “. Категорична е, че не може да разкрие какво ще се случи с героинята й Цвета Бончева, само че показва, че предстоят драма, конспирация, занимателни моменти и обич.
По отношение на екипа показва, че е бил доста добре селекциониран и за нея е било наслаждение да работи с тях. 

Причината, заради която през 1997 година излязла на свободна процедура било огромното редуциране в театрите. Връща се в Народния спектакъл през 2008 година само че твърди, че действително през тези години в никакъв случай не е напускала трупата, защото е играла на хонорар.



Макар да е една от най-красивите родни актриси, Параскева Джукелова показва, че в никакъв случай не е считала външния си тип за спънка или преимущество. Макар да е наясно, че стои добре пред камера, е безапелационна, че в театъра това не е задоволително. за сцената от изключителна значимост са стойката, държанието и гласът на артиста. 

Има човек до себе си, на чието рамо може да се опре в сложни моменти, само че заобикаля да разяснява персоналния си живот. Категорична е, че на този стадий може да каже единствено, че е щастлива в персонален проект. 

Твърди, че е в прелестни връзки с някогашния си брачен партньор – режисьорът Виктор Божинов. Що се отнася до щерка й Калина показва, че ползите й са разностранни  музика, изобразително изкуство…

Чертата от характера си, която желае да промени е да стартира да приключва нещата, с които се е захванала, защото ентусиазмът й минава прекомерно бързо. 
Това, което я изкарва отвън релси, са откровените неистини, грубостта и неналичието на приемливост. Често срещаната непровокирана ненавист също я гневи. 

За себе си споделя, че е непрекъснато в меланхолия, тъй като не стопира да се пита какъв е смисълът да сме на този свят. 
Като най-тежък миг в персонален проект показва десетте години, в които не могли да имат дете. Там също се сблъскала с неналичието на смисъла на живота. След двата несполучливи инвитро опита си споделила, че очевидно нещата не стават и си дала едногодишна отмора, защото имала потребност да се възвърне душевен. Това си била нейната вътрешна болежка, която я съпътствала непрекъснато. 
Смята, че триумфът пристигнал, тъй като не заложила всичките си очаквания на него. 
Източник: Уикенд 
 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР