Актрисата Мария Бакалова се закачи с почитателите си в социалните

...
Актрисата Мария Бакалова се закачи с почитателите си в социалните
Коментари Харесай

Мария Бакалова отправи предизвикателство към почитателите си

Актрисата Мария Бакалова се закачи с феновете си в обществените мрежи с запитване дали знаят презимето ѝ. Тя задава гатанката със фотография, на която гушка хъски. Мария, която си живее в Лос Анжелис, написа: " Ако знаете второто ми име, ще свържете две и две ".

Дали четириногият симпатяга е новият ѝ домакински любим, не е ясно. Тъй като не е малко кученце, може и да го е осиновила по фешън холивудски почин, или просто да е на другар. Запознати незабавно разплитат загадката и поздравяват баща ѝ Вълчо. Баща ѝ, който също има профил в Инстаграм ѝ написа: " Обичам те! ". Други я назовават Танцуващата с вълци, а трети пишат мнения със полов подтекст.

Звездата от " Борат " споделя също че към този момент е в коледно въодушевление и стартира да украсява дома си и да се зарежда с хубава сила в синхрон душа и тяло, за което си пазари подобаваща козметика за домашни спа капризи.

Преди няколко дни тя беше измежду вип гостите на събитието " Christian Louboutin and InStyle Dinner ", в ресторанта на " San Vicente Bungalows " в Западен Холивуд. На масата, цялостна настоящи звезди, събрани от стилното списание, Мария бе настанена до Брад Горески, стилист и телевизионна звезда. В някои медии разясниха, че роклята ѝ не е от " най-фотогеничните ", само че ѝ стои добре и въпреки всичко изборът на обувки " можеше са бъде по-впечатляващ ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР