Актрисата Ким Катрал отново ще се превъплъти в ролята на

...
Актрисата Ким Катрал отново ще се превъплъти в ролята на
Коментари Харесай

Ким Катрал се завърна в Сексът и градът“ 2

Актрисата Ким Катрал още веднъж ще се превъплъти в ролята на Саманта Джоунс в един епизод от комедийната драма " И просто ей по този начин... " – продължението на известния сериал " Сексът и градът ", заяви ДПА, представена от Българска телеграфна агенция в четвъртък.

Въпреки, че Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис повтарят функциите си в новия сериал, Катрал не е част от актьорския състав. по сюжет героинята ѝ Саманта се е преместила в Лондон ненадейно и се е отдалечила от някогашните си приятелки.

По думите на сп. " Варайъти " тя ще взе участие в една сцена в последния епизод на втория сезон на сериала, където ще беседва с героинята на Паркър Кари Брадшоу. В първия сезон на " И просто ей по този начин... " Кари се свърза със Саманта посредством известие, а на финала двете се схванаха да се срещнат, с цел да се сдобрят.

Според някои връзките на Катрал и Паркър са се влошили още преди години и евентуално това е повлияло на решението на Катрал да напусне екипа.

Патриша Фийлд, фамозният костюмен дизайнер на " Сексът и градът ", също не взе участие в работата по " И просто ей по този начин... " поради уговорката си към хитовия сериал " Емили в Париж " на платформата " Нетфликс ". Фийлд обаче също направи изключение и облече Катрал за предстоящата сцена, прибавя " Варайъти ".

Катрал игра ролята на бизнесдамата Саманта в шестте сезона на " Сексът и градът " от 1998 до 2004 година, както и в два обособени кино лентата. Тя е обичана от милиони почитатели поради упоритостта си и прогресивните си визии за секса, само че се отдръпна от продукцията, изразявайки неодобрение от сюжета за трети филм.

Вторият сезон на " И просто ей по този начин... " ще излезе в стрийминг платформата " Нау " по-късно този месец.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР