Актрисата Касиел Ноа Ашер изрази мнение относно новата заповед на

...
Актрисата Касиел Ноа Ашер изрази мнение относно новата заповед на
Коментари Харесай

Наша актриса, останала без доходи, се закани да проституира

Актрисата Касиел Ноа Ашер изрази мнение по отношение на новата заповед на здравния министър Костадин Ангелов за ограниченията против ковид у нас. Новите противоепидемични ограничения постановат затварянето на голям брой обекти и институции у нас, като се изключи театрите и със мощно понижен потенциал.

Мнението си тя е споделила в персоналния си профил във Facebook. Ето какво написа актрисата без редакторска интервенция:

" Ако се вкара Извънредно състояние, аз за повторно ще остана без приходи тази година. Тъй като съм актьор на свободна процедура - нямам право и на държавни помощи. Така че, уважаеми бранители на локдауни, карантини, и всякви изолации - ЩЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ПОМОЛЯ да отделите от очевидно високите си, непрекъснати приходи, евентуални ренти и облаги от тотото - скромна сума за мен и моя живот нали? До колкото си припомням по християнски имаше някаква приказка за двете ризи... Та МОЛЯ и ОЧАКВАМ втората ви, ненужна “риза "... Така де, нали аз оставайки без работа и бъдеще, само че с трайно празен ледник - вардя Вашият Живот?!!! Инфо на персонални за банковата ми сметка. Покорно благодаря!

П.С. Съвсем сериозна съм - първо!

Второ: ревящи емотикони няма да ме нахранят - избирам кеш в зелено.

И трето - в случай че не бях към този момент на 49 година деликатно бих обмислила опцията да направя кариера в проституцията, само че уви...

Последно: Всякакви лицемери да не припарват до стената ми с вайкания от рода: Господ да ти е на помощ, щото аз онлайн ще ги разпоря и ще ги обеся на червата им, та да се завърши тая тъга без коронавирус. Капиш? "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР