Актрисата и режисьор на филми за възрастни Сторми Даниълс, която

...
Актрисата и режисьор на филми за възрастни Сторми Даниълс, която
Коментари Харесай

Порнозвездата Сторми Даниълс била заплашена да мълчи за връзката си с Тръмп

Актрисата и режисьор на филми за възрастни Сторми Даниълс, която твърди, че имала полова връзка с Доналд Тръмп, преди той да стане президент, призна в телевизионно изявление, че през 2011 година била застрашена, до момента в който била на паркинг с детето си и предизвестена да мълчи, съобщи Ройтерс.

Сторми Даниълс, чието същинско име е Стефани Клифърд, сподели в изявление пред телевизия Си Би Ес, че отивала на фитнес с детето си в Лас Вегас, когато я доближил чужд мъж.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ СНИМКИ НА СТОРМИ

"Той пристигна до мен и ми сподели: "Остави Тръмп на мира. Забрави тази история ".

След това се навел, погледнал щерка й и споделил:

"Какво хубаво момиченце. Ще е доста неприятно, в случай че се случи нещо на майка й ", след което си тръгнал, споделя актрисата.

Даниълс споделя, че имала единствено един път интимна среща с Тръмп през юли 2006 година, само че двамата останали във връзка към година.
 Сторми Даниълс Сторми Даниълс
Сексскандал в Белия дом? За Тръмп няма проблем

Адвокат на президента платил на порнозвездата 130 000 $ няколко дни преди президентските избори през 2016 година, с цел да мълчи, отбелязва АП.

Тя заведе дело против президента на 6 март, защото съобщи, че в никакъв случай не е подписвала съглашение да мълчи за интимна връзка сред тях.

Бившият й юрист обаче, както и някогашният й бизнес сътрудник й оказали напън да подпише заявления, с които да отхвърли, че е имала връзка с Тръмп, показва ДПА. Тези заявления бяха оповестени от юрист на Тръмп като доказателство, че такава връзка не е съществувала, отбелязва ДПА.

Тръмп изнасилил Ивана от болежка и гняв, щерка им му се подигравала

Белият дом не отговори на настояванията на публицисти за коментар след излъчването на изявлението, прибавя Ройтерс.

Stormy Daniels sat down with Anderson Cooper in a '60 Minutes' interview about her alleged affair with President Trump. https://t.co/HgpycV8whQ pic.twitter.com/g77ciSDbMw
— USA TODAY (@USATODAY) 26 март 2018 година

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР