Актрисата Гергана Данданова, която изпълнява главната роля на брокерката Ина

...
Актрисата Гергана Данданова, която изпълнява главната роля на брокерката Ина
Коментари Харесай

Актьорско семейство живее без ток и вода в центъра на София

Актрисата Гергана Данданова, която извършва основната роля на брокерката Ина в сериала " Клетката “, преди години със брачна половинка й - Юлиян Малинов, били излъгани от схемаджия, който не си извършил контракта за изграждане на жилище, написа " Галерия ".

Всичко стартира от фамилен парцел в центъра на София, който има бащата на мъжа й. Къщата се простира на 400 кв. м. Всичко за фамилия Малинови върви без спънки до 2007 година, когато подписват прелиминарен контракт със строител за построяването на 7-етажна постройка. В подмяна получават обезщетение - апартамент. Три години по-късно постройката е подготвена, има публикуван акт 14, само че не е въведена в употреба.

" Строителят изтегли 1 млн. и 200 хиляди лева и изчезна. Не е влагал парите в постройката. Единствено първите два месеца ни плащаше за оборотни жилища, по-късно изчезна. Тогава банката му запорира всичко без нашето обезщетение и разпродаде жилищата на търг “, споделя Малинов. Сградата обаче остава без акт 16, а актьорското семейство е насила да остане на улицата.

Останалите притежатели не живеят в постройката и са срещу семейство Малинови също да е там.

" Те започнаха да пускат тъжби против нас, че ние живеем нелегално в постройката и те желаят тока и водата да бъдат спрени и да запечата ДНСК постройката през 2017 година. Най-безцеремонно откъснаха таблото, стопираха тока и водата и ни запечатаха вътре в постройката с двете ни деца, макар че видяха, че сме на балкона. В XXI век това е безумно! Това е единственото жилище, което имаме. По този метод ни обрекоха на излизане на улицата. Налагаше се да вървим при другари и родственици да ги тормозим, тъй като през зимата нямаше по какъв начин да живеем без ток и вода “, възмущава се Малинов, който също е сътрудник на Гергана и взе участие в сериала " Ол Инклузив “.

Юлиян, дружно с част от притежателите вършат всичко допустимо, с цел да вкарат постройката в употреба. За благополучие сагата им има добър край и блока им към този момент има акт 16 и те към този момент живеят там.

Гергана и Юлиян са дружно още от студенти във втори курс в НАТФИЗ, въпреки че се познават много преди този момент. Те са уверени, че връзката им е кармична и ориста е била доста благосклонна към тях, с цел да ги събере и да ги подари с две деца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР