Актрисата Гал Гадот и годеницата на британския принц Хари Меган

...
Актрисата Гал Гадот и годеницата на британския принц Хари Меган
Коментари Харесай

Меган Маркъл и Гал Гадот са сред най-сексапилните жени на 2017 г.

Актрисата Гал Гадот и годеницата на английския принц Хари Меган Маркъл влязоха в листата на най-сексапилните дами на 2017 година, оповестен от уеб страницата Лайф.
 На фотографията: Приятелката на принц Хари Меган Маркъл. Източник: Уикипедия На фотографията: Приятелката на принц Хари Меган Маркъл. Източник: Уикипедия
Меган Маркъл се класира в листата поради прелестната си усмивка, бронзовата си кожа и гъвкавостта си, с помощта на всекидневните практики йога.

Гал Гадот е служила в израелската войска, роди дете и се снима в един от най-сензационните филми на годината. Тя несъмнено е „Жената-чудо“.

Съпругата на футболиста от санктпетербургския клуб „Зенит“ Александър Кержаков също влезе в класацията.

Милана освен е вярна опора на мъжа си, само че и добра „фея“ за тежкоболни деца. Тя закупи съоръжение за лекуването на детска церебрална парализа, заплати за реабилитацията на децата и провежда два огромни благотворителни бала. През годината Милана роди първото си дете и бързо възвърна положителната си форма.

Руската актриса Юлия Пересилд видимо е скромна и срамежлива, само че завъртя главата на мастития режисьор Алексей Учител, който изостави жена си и децата си поради нея. На русокосата муза на Учител приписват даже връзка с Роман Абрамович – Юлия постоянно има място в ложата на олигарха в Болшой спектакъл.

Мароканката Тина Кунаки пък съумя да размени Моника Белучи. Само бедрата й могат да отвлекат вниманието на възлюбения й, артиста Венсан Касел, от луксозните й къдрици.

Бледата и неуверена в себе си героиня на Софи Търнър от сериала „Игра на тронове“ беше преобразена в последния сезон. Желана от всички мъже във Вестерос, тя се оправи с враговете и стана стопанка в замъка на своя жанр. В действителността животът на Софи е малко по-прозаичен – тя приготвя сватбата си с артиста Джо Джонас.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР