Актрисата Емилия Кларк, която доби световна популярност като Денерис в

...
Актрисата Емилия Кларк, която доби световна популярност като Денерис в
Коментари Харесай

Емилия Кларк кани фенове на вечеря - slava.bg

Актрисата Емилия Кларк, която доби международна известност като Денерис в „ Игра на тронове “, дава обещание вечеря на 12 свои почитатели, които дарят за благотворителната й организация SameYou.

Традиционно, тя подкрепя хора, възстановяващи се от мозъчни контузии. Сега Кларк се надява да събере към 300 хиляди $ за тези пациенти да могат да се възстановят вкъщи и по този начин да освободят повече кревати за инфектираните с новия ковид.

"Ще сготвим дружно и ще изядем дружно приготвеното... И ще приказваме за смешни видеа ", дава обещание английската звезда. Предупреждава обаче, че няма опит зад печката. „ Така че ще си прекараме ужасно! “, екзалтирана е тя.

С акцията си Кларк се надява да сътвори виртуална рехабилитационна клиника за пациентите с мозъчна контузия. „ Трябва да намерят място, на което да се усещат в сигурност и не изолирани “, прибавя Кларк.

Припомняме, че преди две години в границите на благотворителен търг Брад Пит бе подготвен да заплати 120 хиляди $ за вечеря с екранната майка на драконите.

Източник: Монитор
Снимка: AP
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР