Актрисата Джейда Пинкет Смит за пръв път коментира ситуацията на

...
Актрисата Джейда Пинкет Смит за пръв път коментира ситуацията на
Коментари Харесай

Жената на Уил Смит с първи думи за шамара на Оскарите

Актрисата Джейда Пинкет Смит за пръв път разяснява обстановката на премиите „ Оскар “, когато брачният партньор ѝ Уил Смит удари пестник на комика Крис Рок, откакто той си разреши да направи коментар за плешивостта на Джейда.

„ Надеждата ми е, че тези двама интелигентни и способни мъже ще имат опция да излекуват връзките си “, сподели тя в личното си токшоу. „ Надявам се, че ще беседват и ще се сдобрят. “

Ситуацията се трансформира в огромен проблем за Уил Смит, на който беше неразрешено да посещава церемонията по раздаването на най-големите кинонагради за интервал от 10 години. И то тъкмо откакто съумя да завоюва първия „ Оскар “ в кариерата си.

Гневът на Уил Смит беше провокиран от това, че неналичието на коса при Джейда не е нейно персонално решение. Съпругата му е болна от плешивост – заболяване, което предизвиква косопад.

Положителната страна на неприятната обстановка е, че около шума, който се подвигна към шамара, повече хора научиха за болестта на Джейда. От нощта на оскарите доста хора, които имат същия проблем, са се свързали с нея, с цел да споделят прекарванията си.

„ Използвам момента, с цел да дам на останалите хора с плешивост опция да опишат историите си, с цел да разбере светът какво в действителност е алопецията “, сподели още Джейда, съобщи ladyzone.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР