Актрисата Деми Мур се е преместила в дома на Брус

...
Актрисата Деми Мур се е преместила в дома на Брус
Коментари Харесай

Семейството се подготвя за най-лошото: Деми Мур се премести при Брус Уилис и съпругата му

Актрисата Деми Мур се е преместила в дома на Брус Уилис, където артистът живее с актуалната си брачна половинка Ема Хеминг. Съобщава се, че актрисата ще се грижи за тежко болния си някогашен брачен партньор и ще бъде с него до края.

Според осведомени Брус Уилис  се утежнява с всеки минал ден и околните му към този момент се приготвят за най-лошото. Отначало малко на брой разбираха за какво Деми Мур е решила да живее с новото семейство на Уилис, новече няма въпроси. Основната задача на околните на артиста в този момент е да го обкръжават с грижи и обич, с цел да създадат последните дни от живота му щастливи.
 Тъжна вест! Състоянието на Брус Уилис прогресира Настоящата брачна половинка на Брус Уилис - Ема, приветства и поддържа другарството на фамилията по всевъзможен метод.
 

 Тъжна вест! Състоянието на Брус Уилис прогресира

 

Припомняме, че по време на пандемията преди няколко години Брус Уилис беше в изолираност точно с Деми Мур и дъщерите им, тъй че актрисата към този момент има опит в обгрижването на някогашния си брачен партньор. Двамата бяха женени от 1987 до 2000 година и се разделиха другарски, тъй че актрисата има намерение да бъде с Брус до дъно.

" Деми е била дирек на фамилията и е решена да се постарае всеки ден, който остава на Брус на земята, да бъде изпълнен с обич ", споделят осведомени.

Колко време в действителност остава на артиста, не е известно. Но в последно време положението му много се е влошило., а не от дълго време медиците дадоха повече детайлности за болестта ме и оповестиха, че холивудската звезда има фронтотемпорална деменция. Заболяването се демонстрира в нарушавания на речта и мозъчната функционалност. 

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР