Актрисата Борислава Стратиева, която последна беше домакиня в предаването Черешката

...
Актрисата Борислава Стратиева, която последна беше домакиня в предаването Черешката
Коментари Харесай

Актрисата от „Чрешката на тортата“ разкри най-страшната драма в живота си

Актрисата Борислава Стратиева, която последна беше стопанка в предаването „ Черешката на тортата “ тази седмица, описа за най-голямата драма в живота си, която я е трансформирала в това, което е. Пред Нора Недкова, Валентин Кулагин, Люси Иларионов и Алфредо Торес актрисата показа, че отпътувала за Лондон „ по обич “. Отишла да живее с британец, когот познавала от преди.

На третия ден от взаимния им живот мъжът получил позвъняване по работа и схванал, че би трябвало да замине. Поне 6 месеца трябвало да обикаля света и нямало по какъв начин да се прибере.

„ Това, което претърпях тогава, ме направи това, което съм. Тогава разбрах, какво е да нямаш. Положението беше – или се справяш или... се справяш. Нямаш избор. Понякога софра като тази беше нещо непостижимо “, описа Борислава.

Тя призна без терзание, че не в Лондон не работи по специалността си, а се занимава с образуване на събития. На хапливата забележка на Кулагин, че „ несъмнено там е доста по-трудно да си актриса, би трябвало да знаеш езика съвършено “, тя отвърна, че в Лоднон човек би трябвало да работи нещо, с цел да оцелее, защото там всичко е ужасно скъпо.

Но Борислава не съжалява за това, което е претърпяла, което по думите й било „ страшна казарма “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР