Актрисата Ашли Джъд разказа, че се е измъкнала от посегателствата

...
Актрисата Ашли Джъд разказа, че се е измъкнала от посегателствата
Коментари Харесай

Ашли Джът разкри как се е отървала от Харви Уайнстийн

Актрисата Ашли Джъд описа, че се е измъкнала от похищенията на Харви Уайнстийн, като е сключила договорка с него. Ако завоюва " Оскар " в негов филм, ще отстъпи, заяви Асошиейтед прес.

След като сложила това изискване, Джъд избягала от хотелската стая. Това се случило преди две десетилетия, младата актриса била поканена на " бизнес среща " от холивудския продуцент. Уайнстийн първо предложил да ѝ направи масаж, а когато тя отказала, я помолил тя да му направи. Той обаче не желал и да чуе нейното " не ".

Ашли Джъд предпочела да не сяда, с цел да може по-лесно да избяга. Тогава се сетила за премията " Оскар ". Уайнстийн обаче се спазарил с нея, че " това ще стане, само че не когато я завоюва, а когато я предлагат ". Ашли пък настояла да е, когато завоюва Оскар.

В телевизионното предаване " Добро утро, Америка " актрисата сподели, че не е сигурна дали се е справила добре с борбата. Тя призна, че изпитва позор, само че въпреки това дефинира бързата си имитация като брилянтна.

" Прощавам ти, " обърна се тя към продуцента принудител в ефир. " Разбирам, че си болен и измъчен, само че има помощ даже за такива като теб. И зависеше единствено от теб да потърсиш тази помощ, " сподели Джъд.

Тя е безапелационна, че Уайнстийн " безусловно би трябвало да отиде в пандиза ", в случай че обвиняванията в изнасилвания са истина. Нейното травматично прекарване с продуцента е било доста от дълго време и е по тествания сюжет - негов асистент я води в хотелската му стая, след пояснение, че не се усеща добре. Там той й се нахвърлил, само че тя съумяла да избяга.

Ашли Джъд беше измежду първите дами, които упрекнаха Харви Уайнстийн в полов тормоз. В Лондон, Ню Йорк и Лос Анджелис към този момент проверяват продуцента за изнасилвания.

Harvey Weinstein sues his former company over records, actress Ashley Judd speaks out about her encounter with the movie mogul. @DianeSawyer pic.twitter.com/8kVw4iRIsH
— World News Tonight (@ABCWorldNews) October 27, 2017
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР