Актрисата Ариана ДеБоуз ще бъде водеща на церемонията за наградите

...
Актрисата Ариана ДеБоуз ще бъде водеща на церемонията за наградите
Коментари Харесай

Тази красива актриса за пореден път се захваща с трудна задача

Актрисата Ариана ДеБоуз ще бъде водеща на церемонията за премиите " Тони " в центъра " Линкълн " в Ню Йорк трета поредна година, заяви Асошиейтед прес.

Лауреатката на " Оскар ", която е била номинирана и за най-престижните театрални награди в Съединени американски щати, ще бъде също продуцент и хореограф на откриването на шоуто на 16 юни.

" Не можех да пропусна опцията да бъда водеща на премиите " Тони " още един път в центъра " Линкълн ". Развълнувана съм дружно с екипа да създадем необикновено честване на достиженията на " Бродуей " през този сезон ", споделя ДеБоуз в изказване.

ДеБоуз получи отлични мнения за метода, по който водеше шоуто предходната година по време на стачката на холивудските сценаристи. Тогава шоуто нямаше сюжет и тя го откри с танц през фоайето на спектакъл " Юнайтед Палас ". За работата си тя получи номинация за премия " Еми ".

Ариана ДеБоуз е сценичен деец. Тя е взела участие в " Самър: Мюзикълът на Дона Съмър ", " Хамилтън ", " История от Бронкс ", " Пипин ", " Мотаун, Мюзикълът " и други. Тя завоюва " Оскар " за ролята си в римейка на " Уестсайдска история " на Стивън Спилбърг, съобщи Българска телеграфна агенция.

Номинациите за премиите " Тони " ще бъдат оповестени на 30 април.

Наградите " Тони " са учредени през 1947 година на името на театралната актриса Антоанет Пери, наричана Тони, и се връчват на най-хубавите продукции на " Бродуей ". Те се присъждат от професионалната асоциация " Бродуейска лига " и организацията с нестопанска цел " Американско театрално крило ", учредена за " поддръжка на върховите достижения и образованието в театъра ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР