Актрисата Анджелина Джоли има интимни отношения с ексцентричния си колега

...
Актрисата Анджелина Джоли има интимни отношения с ексцентричния си колега
Коментари Харесай

Стар познайник вкара в леглото Анджелина

Актрисата Анджелина Джоли има интимни връзки с ексцентричния си сътрудник Джаред Лето. Тази клевета за следващ път се завъртя из американските таблоиди. Появата на тази вест накара мого хора да се замислят дали двамата в действителност са двойка, която доста добре се прикрива.

За прехвърчането на искри посред им се приказва от дълго време, а жълтите издания от време на време разгласяват публикации, в които приказват за интимна връзка.

Актьорите се срещат за пръв път през далечната 1999 година по време на фотосите на „ Луди години “, в който и двамата имат основни функции. За ролята си Анджелина е отличена с „ Оскар “ и „ Златен глобус ". В предишното те имат временен романс, малко преди да стартират фотосите на „ Мистър и Мисис Смит “, където пламва любовта " Бранджелина ".

Предполага се, че сега артистът обмисля нов режисьорски план, в който Джоли ще има сериозна роля. Уж по работа двамата се срещнали на по пиво в Лос Анджелис, след което връзките им минали на друго равнище, гласи последната клевета. Анджелина към момента е в развой на бракоразвод с Брад Пит, като двамата водят жестока борба за попечителството над децата им.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР