Актриса, обвинила Жерар Депардийо в изнасилване, се е самоубила. Става

...
Актриса, обвинила Жерар Депардийо в изнасилване, се е самоубила. Става
Коментари Харесай

Актриса, обвинила Жерар Депардийо в изнасилване, се е самоубила

Актриса, обвинила Жерар Депардийо в обезчестяване, се е самоубила. Става дума за Еманюел Дебевер, която беше една от първите осъдили поведението на артиста към дамите в киното. Новината бе обявена от X акаунта на Националния аудиовизуален институт, написа Novini.bg. 

60-годишната Дебевер се е самоубила, скачайки в Сена преди няколко дни. Самоубийството е станало по време на излъчването на телевизионното следствие “Допълнително следствие: Падането на огра ” за артиста, упрекнат в обезчестяване и полово принуждение. 

Телевизионно следствие, което провокира сензация, събира разнообразни свидетелства и на първо място демонстрира фрагменти от пътешестване на Депардийо до Северна Корея, по време на което той прави сексистки и нецензурни мнения за дами и даже за десетгодишно момиче. 

Дебевер се среща с Депардийо през 1982 година, по време на фотосите на кино лентата " Дантон ", режисиран от Анджей Вайда. Тя играе Луизон, доста младата брачна половинка на Жорж Дантон (Депардийо), френският бунтовник, който в последна сметка се сблъсква с Максимилиен дьо Робеспиер. 

През 2019 година актрисата откри смелостта да жигосах дейностите на артиста на снимачната площадка, публикувайки дълъг пост във Фейсбук. 

„ Г-н Депардийо. Днес оневинен за обезчестяване и полово посягане. Без коментар “, написа тя след прекратяването на следствието. Говорейки за „ Дантон “, тя добави: „ Свещеното страшилище се беше отдало на доста неща по време на фотосите, възползвайки се от интимността в съблекалнята. Плъзгайки огромната си лапа под моите фусти... “ Публикацията беше съпроводена от черно и бяла архивна фотография, направена на снимачната площадка на кино лентата, до артиста. 

Това беше изказване, което остана неусетно по това време. Депардийо към момента изглеждаше като недостижим в света на киното, само че Дебевер не беше събрала същата взаимност, която съществува през днешния ден за други актриси, решили да се оплачат, като се стартира с Шарлот Арноулд, която през август 2018 година подаде първата тъжба против Депардийо за обезчестяване.

Човекът, който до неотдавна беше считан за най-великия жив френски артист, в този момент живее като аскет, заставен да анулира турне, отдадено на певицата Барбара, тъй като на всяка своя спирка има митинги на феминистки групи, написа " Телеграф ". 

През октомври Депардийо вестник “Фигаро ” разгласява текст под формата на имитация. “Мислех, че не ми пука, само че не, това не е по този начин. Всичко това ме поразява. Още по-лошо, това ме отблъсква. Днес към този момент не мога да пея песните на Барбара, тъй като една жена, която искаше да ги пее с мен, ме упреква в обезчестяване. Казвам ви най-сетне моята истина. Никога, по никакъв метод, не съм малтретирал жена ", съобщи Депардийо. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР