Активните случаи на COVID-19 в Гърция са над петдесет хиляди,

...
Активните случаи на COVID-19 в Гърция са над петдесет хиляди,
Коментари Харесай

Активните случаи на COVID-19 в Гърция са над 50 000

Активните случаи на COVID-19 в Гърция са над петдесет хиляди, макар че наклонността е за спад в броя на инфектираните, оповестяват гръцките медии. Намаление се следи както във връзка с новите случаи, по този начин и във връзка с % позитивни резултати от направени проби за съществуване на COVID-19.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28930
При новорегистрираните болни спадът е 11 на 100.

Влошаване има при индикатора смъртност, който е скочил с три на 100. Пациентите в интензивните отделения са 708, оповестява Българска телеграфна агенция. През последните 24 часа в страната са регистрирани 5523 новоаразени. Броят на умрелите е 81, като общият брой на смъртните случаи от началото на пандемията нарастват до 18 982.

Утре се отваря платформата за имунизация на децата сред 5 и 11 години. Те ще могат да бъдат имунизирани от 15 декември. Към момента най-малко с една доза от имунизациите са ваксинирани 67,1 % от жителите на Гърция на възраст над 15 години, а 62,6 % са приключили имунизационния цикъл. С трета подсилваща доза са имунизирани 18,2 % от жителите.

В последните седмици в Гърция се следи сериозен интерес към имунизацията. От началото на ноември държавното управление на Кириакос Мицотакис вкара серия от ограничения, ориентирани към неимунизираните лица. Целта на ръководещите е да се усили имунизационното покритие в страната и да се избегне налагането на локдаун.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28930  София излезе от тъмночервената зона по разпространяване на COVID-19 София излезе от тъмночервената зона по разпространяване на COVID-19  Японски учени изобретиха маска, светеща при съществуване на Коронавирус Японски учени изобретиха маска, светеща при съществуване на Коронавирус  Министър Кацаров изясни за покупката на тестванията за учениците и дали ще има осъдени Министър Кацаров изясни за покупката на тестванията за учениците и дали ще има наказани
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР