Активистите от Агора - България - създадена миналата година гражданска

...
Активистите от Агора - България - създадена миналата година гражданска
Коментари Харесай

ЦИРК БОЖИЙ: Дядо Дионисий преследва автобуса на Промяната

Активистите от " Агора - България " - основана предходната година " гражданска платформа " на маргинали от митингите като Тодор Стоянов, Петър Недевски, Ренета Инджова и Валери Григоров, спретна здрав цирк в деня на Съединението. Водени от меко казано особения отец Дионисий, хората на придвижването подгониха известния рейс на Политическа партия точно на националния празник в Пловдив. Той бе паркиран пред първокласния хотел " Тримонциум ", само че от ръководителите на партията няма и диря.

" Това е най-измамната групировка - " Продължаваме подмяната ". На задното колело са небезизвестните хора, които докараха  до такова положение страната и обществото, че можем да се поздравим в деня на съединението с голямо разделяне ", съобщи отец Дионисий. 

" Тези хора не ги видяхме в Пловдив. Срещнахме инцидентно Никола Минчев, който даде обещание в границите на 10 минути да е при нас. Той не пристигна, само че ние отидохме при него. Попитахме го какво съединяване направиха, само че той отхвърли всевъзможни отговори. Бяха заобиколени от хора на годините на моята умряла баба и не даваха да се докоснем до тях ", изясни той.

Трябва да се признае на дядо Дионисий, че първи изиска оставка на кабинета " Петков " още през март, доста преди Слави да се сети за Македонияяя. " Никой от нас не е предполагал, че митингът ще послужи за мотив едни хора да дойдат на власт единствено, с цел да употребяват нейните атрибути, а не с цел да ръководят страната`, сподели вогава архимандритът, след което уточни, че нито едно от настояванията на протестиращите през 2020 година не е било изпълнено. Дионисий засяга неналичието на промени в правосъдната власт и неизпълнените претенции на митинга.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР