Активисти на ДОСТ, разочаровани от председателя на партията Лютви Местан,

...
Активисти на ДОСТ, разочаровани от председателя на партията Лютви Местан,
Коментари Харесай

Разочаровани от Местан отиват при Орхан Исмаилов

Активисти на ДОСТ, разочаровани от ръководителя на партията Лютви Местан, търсят път към НПСД на Орхан Исмаилов. Те настояват, че не виждат никакво бъдеще в ДОСТ, която е в тотална политическа изолираност след последните избори, написа ”Коректно ”.
Нито една групировка, била тя " лява ", " дясна " или " център ", не желае да работи с Лютви Местан поради предишното му в Движение за права и свободи и връзките му с властта в Турция. През декември огромна част от регионалните и общински ръководители си подадоха оставките и акцентираха като претекст властническия метод, по който Местан ръководи партията.

Повечето от симпатизантите на ДОСТ признават, че виждат път само към НПСД, защото за тях Движение за права и свободи е затворена страница. Формацията на Орхан Исмаилов ще се яви на европейските избори като част от обединението „ Воля – българските родолюбци “.

Амбицията на обединението е да вкара двама индивида в Европейския парламент.

Хора от НПСД разкриват, че опитът на Касим Дал да направи прелом против Орхан Исмаилов е несполучлив и Исмаилов продължава да бъде законният водач на партията. По правилник всички съвещания, които Касим Дал и неговите поддръжници вършат, са противозаконни и нямат никаква правна тежест, настояват членове на НПСД.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР