Актът на незаконно задържане на опозиционен лидер трябва да бъде

...
Актът на незаконно задържане на опозиционен лидер трябва да бъде
Коментари Харесай

ЕП трябва да осъди незаконното задържане на опозиционен лидер: Емил Радев

Актът на нелегално задържане на опозиционен водач би трябвало да бъде наказан и да няма повтаряне, както и да няма повтаряне на въпросите с арести и терзание на хора по време на изборите през 2021 година, съобщи пред БНР евродепутатът от ГЕРБ-ЕНП Емил Радев.

Няма да има гласоподаване и резолюция след разискването в Екологичен потенциал, посочи той. Очакват се позициите на всички политически групи по тематиката.

Досега в Европейски Съюз не е имало нелегално задържане на водач на най-голямата опозиционна партия, акцентира евродепутатът в предаването " Преди всички " и добави, че сходен казус не трябва да се повтаря. 

" Няма нищо политическо тук ", по този начин евродепутатът отвърна на рецензиите на Политическа партия, че Европейският парламент се замесва в предизборната акция у нас. По думите на Радев преди няколко месеца, когато е било инициирано настояването за разискване на проблема с ареста на водача на ГЕРБ, не е било ясно, че ще има избори.

Освен ареста на някогашния министър председател, Радев уточни и дейностите на Министерство на вътрешните работи по места по време на изборите предходната година, в това число съставянето на предупредителни протоколи и претърсвания.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР