Ако знаете кръвната група на една жена, лесно можете да

...
Ако знаете кръвната група на една жена, лесно можете да
Коментари Харесай

Темпераментът на жените според кръвната група

Ако знаете кръвната група на една жена, елементарно можете да разберете нейния характер. Жените от кръвна група 0 постоянно преобладават над останалите, написа lifezone.bg.

Кръвна група 0

Жените от тази кръвна група са властни, ревностни и обичат да управляват сътрудниците си. Те изгубват бързо интерес към слабохарактерните мъже. Нуждаят се от провокации и в работата, и в любовта.

Много сполучливи дами са точно от тази кръвна група и това не е инцидентно.

Кръвна група А

Това са търпеливи и спокойни дами, които не се стремят да преобладават. Те бягат от споровете и могат да постъпват умно, с цел да ги избегнат. Те също по този начин са доста упорити и могат да работят крепко за реализиране на задачите си.

Жените от кръвна група А почитат колегата си и се грижат за неговото богатство. Те са положителни майки и къщовници. Като съпруги са идеални.

Кръвна група В

Тези дами са гъвкави и се оправят елементарно с измененията. Те не се пробват да бъдат водачи, само че и не понасят да са подчинени. Възползват се ловко от всяка обстановка, тъй че събитията да работят в тяхна изгода.

Склонни са да флиртуват и кокетничат. Могат да бъдат дълго време без сътрудник, без да се усещат самотни. Когато изберат брачен партньор, го избират за цялостен живот. А станат ли майки, децата им постоянно са преди всичко.

Кръвна група АВ

Тези дами са чувствителни и раними. Не приказват зад тила на другите. Проявяват деликатност даже към хора, които не заслужават. Възпитани и учтиви, те постоянно вършат положително усещане.

Представителките на кръвна група АВ са положителни и грижовни майки. Обикновено избират спокойни и рационални мъже, с които съумяват да изградят хармонични връзки.

В никакъв случай не са скучни, макар че не са последователи на шумните купони.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР