Ако затворим изцяло държавата, ще постигнем ли медицински резултат? В

...
Ако затворим изцяло държавата, ще постигнем ли медицински резултат? В
Коментари Харесай

Здравният министър каза в прав текст кои мерки ще бъдат удължени! Много училища минават изцяло онлайн!

 " Ако затворим напълно страната, ще реализираме ли медицински резултат? В момента няма политически решения, приказваме единствено за здравето на хората “, съобщи министърът на опазването на здравето пред Нова телевизия.  

От четвъртък ще бъде подписана заповед – всички учебни заведения със заболеваемост над 20% наложително да минават към електронно образование, без значение дали става въпрос за 1, 5 или 12 клас!

Обсъждаме зелени коридори в цялата страна за извършване на покупки в магазините. Възможно е те да бъдат освен сутринта, само че и да има подобен прозорец за възрастните хора и следобяд.

Също по този начин офисите, в които има открити пространства, да работят при 50% чиновници и да се съблюдава разстояние от 1.5 метра. В другите просветителни институции да бъде наложителна защитната маска.  

Нощните заведени най-вероятно ще останат затворени най-вероятно за още две седмици. Вечерният час ще бъде уеднаквен в цялата страна за заведения за хранене и заведения до 23.30 часа, изясни Ангелов.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР