Ако всъщност не е неетично рецензент да посети ресторант, предразположен

...
Ако всъщност не е неетично рецензент да посети ресторант, предразположен
Коментари Харесай

Jamie Oliver Catherine St, Лондон: „Разширение на марката“ — преглед

Ако в действителност не е неетично рецензент да посети ресторант, благоразположен да го хареса, това е най-малкото неприятна процедура. Но има някои неща, които просто не могат да бъдат избегнати.

Джейми Оливър е най-големият обект в хранителната вселена съвсем откогато вземам участие в нея. Той е продал повече от 46 милиона книги по целия свят, което го прави най-продаваният английски създател на нехудожествена литература в миналото, и е достигнал до към 67 милиона телевизионни фенове в 182 територии. Неговата империя, в своя пик, обхващаше 25 ресторанта. Нещата потеглиха зле, когато се срина - доставчиците поеха огромна част от загубите. Но когато едно тяло е толкоз огромно, то продължава да има лична гравитация. Това ме докара до Jamie Oliver Catherine St. Call it the Big Suck.

Мястото идва с общителното подпомагане на колегата на Oliver в начинанието, Andrew Lloyd Webber. Той има Theatre Royal Drury Lane и това, което в началото е била неговата странична алея. Там, където в миналото тря...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР