Ако времето навън ви подтиква съм пейка, бира и чипс,

...
Ако времето навън ви подтиква съм пейка, бира и чипс,
Коментари Харесай

Ще го познаете ли? Дани от "Един за друг" пусна уникална ретро снимка

Ако времето на открито ви подтиква съм скамейка, бира и чипс, недейте! Остават към 2 месеца до лятото. По-добре си вземете маруля, протеин и вместо в парка, поплачете пред огледалото във фитнес залата. Защото сега тези, които работят цяла зима за своето beach body, са към този момент подготвени. А ние... май в този момент започваме!

С beach body се похвали и един от най-емблематичните герои от " Един за различен " - Дани. Той от дълго време е предан на фитнеса... в действителност в действителност от дълго време. В Instagram той качи колаж, на който го виждаме през днешния ден и при започване на неговото премеждие в залата.

Виж още: Разведен и с две деца? Палома без да желае показа пикантни детайлности за мъжа до нея 

" Постоянство и увереност са двете качества,които обезпечават триумфа във всяка работа ", написа Дани под колажа нагоре, а ние персонално не бихме го и познали на фотографията в ляво, в случай че не си я беше качил самият той.

Виж още: Едната е лицемерна, другата - избухлива! Марта от " Ергенът " и двойните ѝ стандарти 

Всъщност точно от залата са немалка част от фотосите на риалити звездата в профила му в Instagram. Така да вземем за пример, до момента в който ние ядяхме сарми на Бъдни вечер, Дани показваше плочки от залата. 

Изображение: https://www.instagram.com/dan.d.m5/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР