Ако внимателно погледнете нейните кадри и нейната физиономия, излъчване и

...
Ако внимателно погледнете нейните кадри и нейната физиономия, излъчване и
Коментари Харесай

Джени Суши била златотърсачка

" Ако деликатно погледнете нейните фрагменти и нейната физиономия, лъчение и самия звук – лъжата се усеща. Това, че я опипвал по задните елементи – въобще не го имам вяра. За мен е безспорна небивалица и се е възползвала най-вероятно, защото не е имало опция за очевидци, които да защитят Кубрат ", показа пред bTV човекът, снимал последните фрагменти на Пулев и американската журналистка Дженифър Равало преди изявлението с целувката - Евгени Веселинов.
 Кобрата е в нокдаун, и то без да е стъпил на кръга
Той е основен редактор на bulgariCa.com - уеб сайтът на българската общественост в Калифорния. Той е на всички места през цялата седмица с екипа на Пулеви в Коста Меса. Единственият роден публицист, отразил събитията " на място " и направил изявленията " онлайн " с братята.

" Законите, колкото са на страната на дамите в Щатите, в Калифорния има едно доста, дори по-силно отношение към тях и в тяхна отбрана и изгода. И те това употребяват. Това, което споделят за " gold digging ", или златотърсачките. Съвсем не са малко тези, които пробват, пробват. Някои съумяват.

За мен нещата опират до една евтина златотърсачка – търсачка на момент популярност, която играе ролята на жертва за пари и имидж... Откровено казано, изобщо не съм обърнал внимание на Равало. Тя с нищо не направи усещане. Тя направи усещане, откакто видяха реакцията на Кубрат, когато реши, че може да изкара някой лев и оттова потеглиха нещата.

С екипа на Пулеви изкарах много време и мога да кажа едно: това са хора, които, победили или не, одобряваха безусловно всички. Кубрат живееше за този дуел. Даваше всичко за този мач и една седмица не спря да тренира и да търси метод да се зарежда ", сподели сънародникът ни. Това е едно голо обвиняване ", сподели Веселинов.

Дори лицензът на Пулев да бъде лишен за непрекъснато след чуването, той незабавно има право да кандидатства за подновяването му във всеки един различен американски щат, а възможностите му да го получи назад са огромни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР