Ако видите насън зъби, очакват ви сериозни неприятности, свързани с

...
Ако видите насън зъби, очакват ви сериозни неприятности, свързани с
Коментари Харесай

Пломбират ви зъб насън? Ще намерите отдавна изгубена вещ

Ако видите насън зъби, чакат ви съществени неприятности, свързани с заболявания. Ако изпадат от устата ви, чака ви крах или неприятна новина. Ако насън ортодонт ви извади зъб, чака ви някаква болест, с която ще съумеете да се справите.

Ако ви пломбират зъб в съня ви, след доста търсене ще намерите изгубени движимости, скъпи за вас. Чистите или плакнете зъбите си – ще се наложи да се борите доста за щастието си. Поставят ли ви изкуствени зъби насън, ще ви нападат неприятели, от които би трябвало да се отървете. Същото значи и в случай че изплюете зъбите си. Ако паднат три зъба вкупом, очаквайте положителни новини. Стават ли красиви и бели зъбите в съня ви, скоро ще се отървете от всички неприятности, които са ви се струпали.

Ако ви вадят зъб, той падне и не можете да го откриете, това значи, че скоро ви чака среща, която ще желаете да пренебрегнете. Но след време ще се сближите с този човек и ще сте си взаимнополезни.

 Пломбират ви зъб насън? Ще намерите от дълго време изгубена движимост

Присъни ли ви се, че чистите зъбите си, а те към момента ви се виждат незадоволително блестящи, това предсказва, че ще поверите ползите си на някого, който в действителност е обезсърчителен сътрудник.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР