Ако Валери Симеонов остане на поста вицепремиер - да. Така

...
Ако Валери Симеонов остане на поста вицепремиер - да. Така
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Този парламент е с изчерпан ресурс

Ако Валери Симеонов остане на поста вицепремиер - да. Така Йордан Цонев, заместник-председател на ПГ на Движение за права и свободи, отговори на въпроса " Искате ли избори в този момент? " в предаването " Панорама ". Той съобщи, че става въпрос за чест или срам, става въпрос за морал или цинизъм, не става въпрос за пари.

В декларацията, която направихме с настояването за оставка на Валери Симеонов в сряда, ние заседавахме 4 часа централното оперативно бюро, и доста деликатно оглеждахме не толкоз неговото държание, там няма потребност от никакъв коментар, разяснява Цонев. Той добави, че в тази декларация е имало едно мощно изречение " или вицепремиер си отива, или държавното управление си отива, или е срам за цялата страна ".

Йордан Цонев се обърна и към Цветан Цветанов в студиото с думите " Граждани за европейско развиване на България, господин Цветанов, със запазването на този човек, който е извънредно нахален в държанието си през цялото време, извънредно безсрамен в думите си, вие се превръщате в в жители за сякаш европейско развиване на България ". Аз съм уверен, че нито вие го желаете, нито вашият електорат, добави той.

Цонев дефинира, че " казусът " на Движение за права и свободи с Обединените патриоти като " цивилизационен ".

Ние считаме, че този парламент е с привършен запас, безапелационен е заместник-председателят на ПГ на Движение за права и свободи.
България се нуждае от стратегия с ясни цели и дълбоки промени за ускорено икономическо развиване, към целите да се обединят най-малко главните политически сили и който каже народът, да извършва тази стратегия. Останалите могат да вземат участие, могат да поддържат. Ние сме за това да се смени модела на ръководство.  Движение за права и свободи изиска оставка на кабинета и предварителни избори Движение за права и свободи изиска оставка на кабинета и предварителни избори
Оставка на държавното управление и предварителни избори изиска Националният съвет на Движение за права и свободи поради политическата рецесия и цялостния, съгласно партията, блокаж на управле...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР