Ако в съня ви близките ви хора стават жертва на

...
Ако в съня ви близките ви хора стават жертва на
Коментари Харесай

Сънища за насилие над близки

Ако в съня ви околните ви хора стават жертва на принуждение, това значи, че животът ви радикално ще се промени. Всичко зависи от това какво тъкмо се случва във вашия сън.

Ако сънувате, че непознати пребиват ваш непосредствен, това значи, че в скоро време ще получите покачване или ненадейно ще се сдобиете с пари от ненадейно завещание.

Ако прочут или другар бие човек, който е ваш родственик, сънят ви предсказва, че връзките ви с близки ваши хора в най-скоро време ще се влошат и ще бъде доста мъчно и даже невероятно да сте още веднъж близки както преди.

Ако в съня ви вие биете някой ваш непосредствен, това значи, че ви чака пренасяне на друго място - в различен град или даже в друга страна. Това пренасяне ще е обвързвано с работата ви.

 Сънища за принуждение

Ако в съня ви потърпевшите са ваши братя или сестри, сънят вещае, че в най-скоро време вие ще би трябвало да разчитате на помощта им, тъй като се задават сложни моменти във финансово отношение за вас.

Ако жертвите на принуждение са ваши майка, татко, баба или дядо, това значи, че в най-скоро време някой от тях ще промени радикално отношението си към вас, без значение в каква посока.

Ако насън виждате по какъв начин някой оказва физическо принуждение над ваш родственик, който не сте виждали доста от дълго време, това е знак, че би трябвало в най-скоро време да го посетите. Колкото и да не вярвате, чака ви работа, обвързвана тъкмо с този човек, макар че не сте се виждали може би от години.

Ако жертва на принуждение във вашия сън стане ваш братовчед или братовчедка, това значи, че ви следва дълго пътешестване и срещи с непознати хора, които ще трансформират живота ви.

Ако в съня ви някой бие вашите вуйна, чичо, вуйчо или леля, това значи, че ще ви се наложи да живеете за няколко месеца с някой от по-далечните ви родственици.

Ако във вашия сън виждате по какъв начин околните ви са пребивани, само че съумяват сами да се оправят с побойника, това значи, че доста скоро би трябвало да очаквате покачване в службата или вдишване на нови съществени задължения, които ще ви донесат солидни финансови приходи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР