Ако усещате болка в ставите или чувство за "тежест" в

...
Ако усещате болка в ставите или чувство за "тежест" в
Коментари Харесай

Никой доктор не признава тази чудотворна смес!

Ако усещате болежка в ставите или възприятие за "тежест " в краката, остарели пострадвания и така нататък - тази примес ще размени скъпите мехлеми и гелове.

Съставки:

300 гр. алкохол

1 бутилка с камфоров алкохол (10 ml)

1 флакон с йод (10 ml)

10 таблетки от най-често потребления аналгин



Всички съставки деликатно се смесват, престояват на мрачно място за 21 дни, и можете да употребявате.

Лекува всичко:

радикулит, артрит, артроза, остеохондроза - всичко обвързвано със ставите, костната тъкан и мускулите.

Според специалисти, неприятната поза е главната причина за болежка в гърба, ставите и краката. В тази публикация ще ви покажем рецепта , която ще ви помогне да облекчите болката и да укрепите структурата на костната тъкан. Тя прави чудеса за тези, които имат болежка в шията, гърба, ставите и краката.



Що се отнася до съставките, от които се нуждаете за тази рецепта, в тях няма нищо скъпо или екзотично. Всичко, от което се нуждаете, е 150 грама желатин, има го във всеки магазин. Вечер, преди да си легнете, разбъркайте две супени лъжици желатин (5 грама) в една четвърт чаша студена вода. Оставете сместа да престои през нощта. Не го съхранявайте в хладилника. Когато се смесва с вода, желатинът се трансформира в желе. На идната заран прибавете това желе в това, което ви харесва: в свеж сок, мляко, кисело мляко или чай.

Желатинът оказва помощ при лекуването на болежка в региона на шията, гърба, ставите и краката. В рамките на 7 дни ще забележите резултатите.



Направете това в продължение на един месец и повторете цялата процедура след шест месеца. По този метод ще "смазвате " ставите.

Какво прави желатинът за вашите стави?



Желатинът се смята за висококачествено домашно лекарство и обезпечава разнообразни изгоди за здравето. Ние изброяваме някои от тях:

Желатинът укрепва ставите и сърдечния мускул.

Стимулира метаболизма.

Укрепва умствените качества.

Подобрява тена.

Увеличава еластичността, укрепва връзките и сухожилията.

Помага за предотвратяването на остеопороза и остеоартрит.

Укрепва структурата на косата и кожата.

Помага при лекуването на дисплазия.



Това домашно лекуване ще облекчи болката ви в продължение на 7 дни. Вашето положение доста ще се усъвършенства в границите на един месец и болката ще изчезне вечно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР