Ако Twitter не се зарежда добре и при вас, не

...
Ако Twitter не се зарежда добре и при вас, не
Коментари Харесай

Twitter започна да издиша - десетки хиляди потребители изгубиха достъп до социалната мрежа

Ако Twitter не се зарежда добре и при вас, не сте сами. Десетки хиляди консуматори в света се оплакват, че не могат да получат достъп до обществената мрежа, благосъстоятелност на Илон Мъск. Вместо това виждат десетки странни известия за неточност. На някои се изписва, че услугата е недостъпна, само че без забележима причина, написа TechCrunch.

Много консуматори, също така се оплакват, че не могат да видят известията си, да отговорят на туитове или да следват настоящи тематики.

Проверка на Money.bg демонстрира, че все още платформата няма проблем със зареждането. В момента настоящ в платформата е хаштагът #TwitterDown.

В туит Мъск разяснява, че компанията е внедрила " обилни промени в структурата на бекенда ", които би трябвало да създадат Twitter " по-бърз ". Прекъсването наподобява визира интернационалните консуматори в Обединеното кралство, Канада, Германия, Италия и Индия, написа още TechChurch.

Мъск закупи Twitter за 44 милиарда $ в края на октомври. Той се опита да понижи разноските на Twitter, като редуцира хиляди чиновници, доста от които работеха за поддържане на инфраструктурата на услугата.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР