Ако твърдо сте решили да видите НЛО, ще го видите

...
Ако твърдо сте решили да видите НЛО, ще го видите
Коментари Харесай

Най-забавните теории за НЛО

Ако твърдо сте решили да видите НЛО, ще го видите – в облаците, в ярките планети или секретните военни тествания.

През 1955 година ген. Дъглас Макартър в една от обществените си речи декларирал, че човечеството би трябвало да се сплоти, с цел да могат хората да дадат отпор на агресорите при положение на извънземно настъпление.

Защо го е споделил, не е известно, само че мнозина решили, че съществува действителна опасност. Друга група фанатици упорито убеждавали близките, че Олимпийските игри от 2012 година не са нищо друго, а скрит план сред извънземните и тайното общество на Илюминатите – те възнамерявали да съберат повече хора на едно място и да вкарат нов международен ред.

Всъщност науката няма еднопосочни доказателства за присъединяване на НЛО в нашия живот или даже за тяхното битие. Но това не пречи на хората да измислят все нови и все по-забавни теории.

Голдбърг основал своята догадка на Рендълшамския случай с летяща паница, която се приземила в гората. Оставените от нея знаци, представляващи нещо от рода на поредност от нули и единици, били видяни от Джим Пенистън, който ги запомнил.

Джим се решил да покаже тези знаци на обществеността чак през 2010 година. Било решено, че тези знаци са пристигнали към нас от Южна Англия почти от 8100 година.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР