Ако този страшно неприятен скандал (б.р. в прокуратурата) и много

...
Ако този страшно неприятен скандал (б.р. в прокуратурата) и много
Коментари Харесай

Крум Зарков: Ако този неприятен скандал се замете под килима, нищо добро не ни очаква

Ако този ужасно противен скандал (б.р. в прокуратурата) и доста тежки обвинявания бъдат заметени под килима, в случай че и този път подминем и продължим, както преди, нищо положително не ни чака. Това съобщи пред bTV служебният правосъден министър Крум Зарков.

“Това, което се случва е неприятно, само че предстоящо. Това е цената на изгубеното време на неосъществените промени. Трябва да се одобри нов механизъм за следствие на основния прокурор, който без значение, дейно и авторитетно да може да проверява ”, добави той.

От Иван Гешев беше потърсен отговор за вилата в Боровец на съвещание на Висшия правосъден съвет

Припомняме, че по-рано през днешния ден правната комисия в Народно събрание одобри механизма за следствие на основния прокурор на първо четене.

Зарков сподели, че ще употребява всички механизми, които има като длъжностен министър на правораздаването, с цел да може истината да излезе нескрито от всички страни и да се подхващат систематични ограничения това да не случва отсега нататък.

Той дефинира систематичната система, по-точно прокуратурата като „ тенджера под налягане “, която е избухнала в кухнята в най-лошия миг.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР