Ако ти не си живееш живота, кой ще го живее

...
Ако ти не си живееш живота, кой ще го живее
Коментари Харесай

Ако ти не си живееш живота, кой ще го живее вместо теб?: Риана става на 36

Ако ти не си живееш живота, кой ще го живее вместо теб? Това са думи на поп звездата и стилната икона Риана, която през днешния ден става на 36 години.

Робин Риана Фенти е родена на 20 февруари 1988 година в Барбадос. Певицата, бизнесдама, актриса и създател на песни е необятно считана за един от най-известните звукозаписни актьори на 21 век.

В последно време Риана влиза в заглавията на медиите не с нова музика, а с достиженията на компанията си - Fenty Beauty, с помощта на която тя прекатурна визията на света за себе си и модата, а и влезе в клуба на милиардерите. 

От две години насам звездата от Барбадос към този момент е и горда мъжка майка на цялостен работен ден. През май 2022 се роди първият й наследник RZA, а през август 2023 се появи вторият - Райът Роуз.

Феновете й обаче копнеят за нова музика, както и да я видят назад на сцената. През 2016 година Риана издаде осмия си студиен албум - Anti.

В края на 2023 година звездата погъделичка почитателите с мнения за евентуална нова музика и международно турне на хоризонта.

Говорейки с Entertainment Tonight, тя загатна, че постоянно е имало проекти да се завърне към концерти, само че че избира да изчака, до момента в който има нова музика, преди да се ангажира с цялостно турне.

" Е, постоянно ще се връщаме на турне “, сподели тя. " Но усещам, че желая да направя турне, когато има нова музика. Вече знаем какво е да си на турне с песните, които изпълних на последното. Това беше доста от дълго време. "

" Чувствам, че е заслужено моите почитатели да получат това, което са чакали, а точно нова музика. След това, дано просто взривим всичко “, продължи тя, евентуално предполагайки препълнен график от осъществявания, идни в бъдеще.

Тя също по този начин призна, че счита, че Anti бе нейният " най-брилянтен албум “ до момента и че неговото завещание – дружно с перфекционистичната й наклонност – е попречило на издаването на идната й творба.

" Осъзнах, че в случай че продължа да очаквам, до момента в който го усещам вярно, съвършено и по-добро, може би ще продължи цяла безкрайност и може би в никакъв случай няма да излезе и не, не съм склонна на това “, изясни тя преди време. " Така че желая да играя. И под игра имам поради, че имам хрумвания в главата си, само че към момента не мога да ги кажа на глас "

Съобщава се, че собственичката на стилния лейбъл Fenty също е възнамерявала да отиде на турне тази година, преди да разбере, че тя и сътрудникът A$AP Rocky чакат второто си дете, Райът Роуз. 

Последната музика, която Риана издаде беше песента от 2022 година " Lift Me Up “, баладичнят водещ сингъл към саундтрака на Black Panther: Wakanda Forever и отдаден на починалия артист Чадуик Боузман.

Откакто песента видя бял свят, Риана стана хедлайнер на шоуто в полувремето на Super Bowl LVI, където разкри втората си бременност на света.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР