Ако търсите игра, в която се изисква бързо логическо мислене

...
Ако търсите игра, в която се изисква бързо логическо мислене
Коментари Харесай

Раздавайте справедливост в предстоящата игра We. The Revolution

Ако търсите игра, в която се изисква бързо логическо мислене и детективски метод, ние имаме нещо за вас. We. The Revolution е дело на амбициозното полско студио Polyslash и ще излиза тази есен. Можете да усетите Френската гражданска война в Париж, само че ще съумеете ли да разграничите вярното от неверното.

Във  We. The Revolution играчът се превъплъщава в ролята на арбитър в парижки съд. Вие би трябвало да отсъдите няколко правосъдни каузи и да държите всички щастливи в една сива и ограничаваща конюнктура, в която падат глави. Може да отрежат и вашата, в случай че не внимавате.

Разработчикът е построил стотици разнообразни пъзели, като във всяко изиграване се пускат по 25 от тях. Може да ви се падне да защитавате човек, упрекнат в обезчестяване. В друго дело упрекват някогашен духовник, че е давал причестяване на хората скрито. В началото на делото вие сядате на бюрото пред вас, оглеждайки основни думи и търсейки връзки сред тях. С тях изграждате въпроси, които да зададете на обвинения. Всеки въпрос и отговор обаче може да има ненадейно въздействие върху заседателите и публиката. А тогава стартират да се случват непредвидени неща. Във всеки миг може да ви сполетят непредвидени събития – да вземем за пример вашето семейство да влезе и да оневини обвинения без значение от солидните доказателства Относно присъдата нямате огромен избор – затвор или гилотина. Типичната Френска революция…

We. The Revolution излиза тази есен за Windows, Mac Os X и Linux лични компютри. Конкретни дата на излизане и цена към момента не са известни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР