Ако търсим вината в другите няма да ни помогне. Това

...
Ако търсим вината в другите няма да ни помогне. Това
Коментари Харесай

Плевнелиев: Проф. Габровски е изключителен човек, мъдър, независим, ще има правилния подход

Ако търсим виновността в другите няма да ни помогне. Това разяснява президентът Росен Плевнелиев по отношение на неприемането на България в Шенген в ефира на БТВ.

Към днешна дата сме неспособни да реализираме стратегически цели, поради разделянето, в което попаднахме. Европейския съюз е платформа за демократично и спокойно развиване на страните. Ако сами не можем да подредим къщичката си, няма по какъв начин другите да ни оказват помощ, добави президентът Плевнелиев.

По думите му е вярно да работим с останалите страни от Съюза.

Трябва да минем в режим на национално единодушие, да разберем че да завърши чакането на българите по опашките – припознаваме го като народен приоритет.

 

Трябва да си даваме сметка, че Еврозоната ще бъде последния трен за България.

 

Ако не влезем на 1 януари 2024г. ще се затвори една врата за няколко години напред. Необходимо е обединяване на институции. Последната стратегическа цел, която постигнахме беше през 2019 година да влезем в чакалнята на Еврозоната, означи Плевнелиев.

Той бе безапелационен, че имаме потребност от работещо държавно управление.

Проф. Габровски е извънреден човек, умен, самостоятелен. Той ще има верния метод, с цел да успеем. Има и верните цели. Този човек познава всички страна, той ги е лекувал. Той е извънредно значима фигура. Трето има извънредно значими цели и може да откри верните хора, изясни Плевнелиев.

Относно връчването на третия мандат, президентът Плевнелиев разяснява: Чудесно би било Демократична България да получи третия мандат. Според мен Демократична България не могат да излязат от сянката на „ Продължаваме промяната “, до момента в който Българска социалистическа партия съумя да се отскубне. Предполагам, че президентът ще избере сред Българска социалистическа партия и „ Български напредък “. Политическата поддръжка за това държавно управление ще бъде на база целите.

 

Трябва да минем в режим на национално единодушие. да разберем, че с цел да завърши чакането на българите по опашки, би трябвало да го припознаем като стратегически приоритет. Търсим национално единодушие. Необходима е цялостна готовност на всички институции. Радев носи отговорност за неуспеха.

Един политик би трябвало да води своите гласоподаватели. Да им споделя кое е добре и не е добре. Оставам нежен оптимист, че най-сетне политическите партии са осъзнали накъде са запокитили българските институции.

Проф. Габровски е врач. Той ще има верния метод и цели. Има верен проект и цели. Защо да не поддържат програмно държавно управление с верните цели?! Този човек познава всички в страната - той ги е лекувал.

Чудесно би ило Демократична България да получи третия мандат. само че те не могат да излязат от сянката на нападателните дейности на популистите от Политическа партия. Българска социалистическа партия се отскубна от тях. Трябва антикризисно експертно държавно управление.Нека да се поучим от Хърватска.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР