Ако страдате от клаустрофобия, това пътуване определено не е за

...
Ако страдате от клаустрофобия, това пътуване определено не е за
Коментари Харесай

Едвам се побират петима души: как изглежда изчезналата подводница Титан отвътре? /Видео/

Ако страдате от клаустрофобия, това пътешестване несъмнено не е за вас. Изчезналата подводница „ Титан “ едвам побира петима души. Видеоклипове и фотоси вофициалния уебсайт на OceanGateпоказват вътрешността на изчезналия кораб.

„ Намираме се на борда на „ Титан “ – подводница, която стига до останките от „ Титаник “ и е направена от фибростъкло и титаний “, споделя във видеоклип основателя на компанията Стоктън Ръш (който също е на борда на изчезналия „ Титан “).

„ Има единствено една врата, една тоалетна, само че до нея има прозорче. Пускаме музика когато някой би трябвало да свърши работата “, споделя той.

„ Всичко се ръководи от тъчскрийн и ето този контролер за игри. Безжичен е, мога да го дам на всеки да ръководи. Направен е за 16-годишни, които да го хвърлят – доста е устойчив. И въпреки всичко – държим няколко аварийни на борда “ , изяснява Ръш във видеото.

В корпуса на подводницата има три екрана, които оказват помощ за навигирането. След като пасажерите влязат вътре, „ Титан “ се затваря единствено извън и единствената врата се завинтва с титаниеви болтове. Тя не може да бъде отворена от вътрешната страна, написа бТВ.

„ Това е напълно частно финансирана акция. Интересът към „ Титаник “ е това, поради което го вършим. Хората желаят да го видят. Почти на никое място по света не можеш да получиш финансиране за сходни експедиции. Хората желаят да видят останките от кораба и заплащат за това “ , изяснява още основателят на OceanGate./Новини.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР