Ако сте в бар и флиртувате с жена, към която

...
Ако сте в бар и флиртувате с жена, към която
Коментари Харесай

Ценни съвети как да флиртувате с момиче в бар

Ако сте в бар и флиртувате с жена, към която имате полово увлечение, има милион способи да прецакате нещата. За да разберете по какъв начин да не се издъните изцяло, поискахме съвет от девойките, написа trafficnews.bg. Някои от тях с много неприятни мемоари от сходни флиртове. Ето какво споделиха те:

Не зяпайте и не се вторачвайте

„ Не зяпайте от другия завършек на помещението. Кратките погледи и бързи усмивки са в реда на нещата. Откровеното вторачване без да отмествате взор обаче е просто плашещо!”

Но въпреки всичко контактът с очи е значим

„ Опитайте се да проведете къс диалог с взор от вида: Наздраве! Искаш ли да танцуваме! Да излезем на открито, а?”

Купете ѝ пиво, само че по верния метод

„ Не изпращайте бира или това, което пиете вие. Попитайте бармана, какво пие момичето и го изпратете. Ако не сте сигурни, се доверете на леки, пенливи напитки – шампанско, да вземем за пример!”

А може и ария

„ Когато някой в бара ме попита дали желая пиво, от време на време го отхвърлям и вместо него предпочитам ария. Избора на парче може да бъде доста индикативен за индивида и несъмнено възбуждащ”

Не очаквайте нищо в подмяна на тази напитка

„ Изчакайте реакция. Мъжете в последно време считат, че пазаруването на пиво, има дава право да досаждат и тормозят момиче в бара. Мислете за почерпката с коктейл като за безвъзмезден жест. Това заслужава нищо друго, с изключение на благодаря, в случай че бъде признато.”

Помолете бармана да ви показа

„ Няма по какъв начин да знаете дали дамата е имала неприятен ден и просто желае да изпие едно пиво сама или е на лов. А барманът ще знае в 99% от случаите. Освен това, навлизате в непозната територия, а барманът към този момент е приказвал с нея.”

Не мислете за приятелите си

„ Мъжете в питейните заведения са най-дразнещи, тъй като те нормално са група и минават на манталитета на глутницата след първото пиво. И най-основното, когато смъкват момиче, те не се пробват да впечатлят момичето, а приятелите си.”

Бъдете деликатни с комплиментите

„ Честно казано, повърхностните похвали са превъзходен метод да ме отхвърлен. Веднага ми става неловко. Не имам вяра на нито една дума и просто се пробвам да се измъкна допустимо най-бързо.”

Просто бъдете естествен

„ Кажете здравей, представете се и водете естествен диалог. Удивително е какъв брой надалеч може да те води естественото държание.”

Не забравяйте, че не е огромна работа

„ Правилното мислене в една такава обстановка е основно. Човекът, към който подхождате е просто различен човек. И в случай че не пожелае да приказва с вас, няма проблем, не е огромна драма. Просто намерете някоя, която желае. Това не я прави неприятен човек или кучка, единствено тъй като не се интересува от диалог с вас.”

Не ѝ пробутвайте груби похвали

„ Незнайно за какво, доста мъже считат, че на дамите им харесва да чуват неща от вида: „ Циците ти вършат задника ти да наподобява по-малък”, „ Бедрата ти са основани да ги увиеш към мен”, „ Сигурен съм, че на сладкия ти гъз ще му хареса да се притиска в мен”. Сериозно, по какъв начин въобще ви хрумна, че това е прелестно.”

Не бързайте

„ Освен в случай че не е безусловно явно нетърпението и на дамата, не бързайте. Колкото повече напън, толкоз по-малко става желанието. Освен в случай че не е от дамите, които си падат по този метод, а не всички са. Подходете към нея като че ли е другарка, говорете си, пробвайте да я разсмеете, а не с очевидното „ Колко бързо мога да те вкарам в леглото си” държание.”

Бъдете благи с бармана

„ Ако се приближите към бара и започнете да щракате с пръсти и да крещите до нея, ще убиете всички шансове още преди даже да сте говорили. Търпението и уважението са търсени качества.”

Не се опитвайте да бъдете занимателни

„ Измъчените смехории на тематики като политика, вяра, бара и услугата, лична визия или другари не са добра концепция. Просто се пробвайте да изглеждате спокойни и уверени. Това ще е задоволително.”

„ Не” значи „ Не”

„ Запомнете, че „ Не” също е отговор и всеки има право на него!”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР