АКО сте родител, има вероятност да знаете много добре колко

...
АКО сте родител, има вероятност да знаете много добре колко
Коментари Харесай

Аз съм медицинска сестра и има пет неща, които НИКОГА не бих опаковала в кутията за обяд на детето – и популярните великденски лакомства, от които да избягвате

АКО сте родител, има възможност да знаете доста добре какъв брой мъчно може да бъде да знаете каква храна да опаковате в кутията за обяд на вашето дете.

Но за всеки, който се бори, тогава може просто да желаете да слушате... тъй като здравна сестра показа пет нормални храни, които майките и татковците може да не осъзнават, че могат да съставляват риск от задавяне за вашето мъниче.

Експертът на име Сара Хънстед също показа съвет за други възможности, които бихте могли да купите вместо това - и великденските лакомства, които би трябвало да запазите за сигурността на личния си дом.

Пуканки

Въпреки че това е доста обичана закуска, с която доста от нас се пъхат в киното, съгласно Сара това е лакомство, което би трябвало да се заобикаля в кутията за обяд на децата.

Тя предизвестява, че сладкото или солено лакомство може да съставлява риск от задавяне за дребните деца, изключително тези, които са на възраст под четири години.

Вместо тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР