Ако сте решили през новата година например да започнете по-природосъобразен

...
Ако сте решили през новата година например да започнете по-природосъобразен
Коментари Харесай

ИЗХВЪРЛЕТЕ веднага тези 8 неща, за да има положителна енергия у дома

Ако сте решили през новата година да вземем за пример да започнете по-природосъобразен и здравословен метод на живот, би трябвало наложително да се разделите с няколко неща, които попречват тази задача. Нека забележим част от тях и ви предлагаме да се отървете от тях допустимо най-скоро, с цел да извършите място на позитивната сила да се настани в дома ви. Ето и кои са те:

Пластмасови кутии
Китайците са го споделили – не дръжте вкъщи тези 5 неща, изхвърлете ги НЕЗАБАВНО
Всичко в този свят носи сила, била тя позитивна или негативна. Вещите вкъщи – също. Всъщност от тях значително зави...
Прочети повече
Премахнете от вкъщи си тези пластмасови кутии, на които виждате знаците „ 7 “ или „ районен съд “ (поликарбонат). Причината е, че те могат да съдържат веществото бисфенол А, което се свръзва с предизвикването на редица съществени болести като рак и диабет.

Антибактериален сапун

Всъщност, даже и да си мислите противоположното, антибактериалният сапун може да се окаже по-вреден от елементарния. Това се дължи на триклозана в състава му, който има способността да трансформира хормоните при животните.

Захабени обувки

Маратонките за бягане да вземем за пример е добре да се подменят на всеки 350 км, с цел да са ви комфортни и задоволително качествени, с цел да ви пазят от пострадвания. Подменяйте обувките си незабавно когато забележите смяна или друг недостатък.
Изхвърлете тези движимости от вкъщи си - притеглят злощастие и неприятен шанс
Професионалните езотерици настояват, че даже неодушевените предмети имат своя лична сила и тя надалеч не постоянно е позитивна. Тоес...
Прочети повече
Стара четка за зъби

Стоматолозите предлагат подмяната на четката за зъби да се прави на всеки 3 месеца, в случай че желаете да почиствате вярно зъбите и устната празнина. 

Дрехи, които не носите 

Още едно нещо, което заема доста място в дома ни, затрупва ни и усилва отрицателната сила. Съветваме ви да вършиме разчистване на дрешника си при промяната на всеки сезон, с цел да може да се ориентирате по-добре с какъв брой и какви облекла разполагате, да имате спретнат дрешник и шкафове, както и да освободите място за нови покупки.

Ненужни движимости
11 неща, които неотложно да изхвърлите от вкъщи си
Позитивната сила в дома зависи освен от жителите му, само че и обзавеждането и движимостите, които съхранявате. За да притегляте положителна...
Прочети повече
Всеки има най-малко по няколко предмета у дома, които въобще не са му нужни и даже са забравени. Да, само че те съществуват там, изпълват дома с отрицателна сила, а и заемат пространство, в случай че са по-големи. Оставете единствено нещата, от които в действителност се нуждаете.

Стара козметика

Освен че единствено запълва шкафовете ви, остарялата козметика може да е рискова и за здравето и положението на кожата. В устрема си да си помогнете, в случай че употребявате козметика с изминал период на валидност, резултатите може въобще да не са мечтани, защото тя се трансформира в разплодник на бактерии.

Гъба за измиване на съдове

Всъщност доста експерти установяват, че гъбата за съдове е може би най-мръсният предмет в дома. Съветваме ви постоянно да подменяте гъбата, с цел да не се разпространяваат рисковите бактерии по всичките ви съдове. Друг сполучлив вид е да заменита остарялата гъба с микрофибърна забрадка.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР