Ако сте подарили или получили красив букет от лилии за

...
Ако сте подарили или получили красив букет от лилии за
Коментари Харесай

Необичайни домакински предмети ще премахнат „упоритите“ петна, причинени от лилии

Ако сте подарили или получили хубав букет от лилии за Деня на майката, евентуално към този момент сте наясно, че прашецът може да аргументи съществени петна.

Никой не желае преди малко пролетно почистеният му дом да бъде затрупан с жълти, сложни за унищожаване петна, а лилиите са толкоз прелестни и озаряват всяка стая, тъй че желаете да можете да ги показвате с горделивост.

Но в случай че тичинките пуснат прашец и въпреки всичко се появят петна, специалист показа, че не е нужно да се паникьосвате и има някои необикновени способи за премахването им. Мариам Гани, бранд управител на Haute Florist, призна, че прашецът може да бъде „ неприветлив “, само че „ премахването на тези петна не е толкоз мъчно, колкото наподобява, стига да имате вярната техника. “

Мариам изясни, че премахването на петна зависи от това върху коя повърхнина е паднал прашецът. Ако е върху плат, като да вземем за пример килим или диван, зареждането може да е попаднало надълбоко във влакната и по тази причина се предлага лепкава лента за тези зони.

‌„ Лепкават...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР