Ако сте от хората, за които пътуването е задължителна част

...
Ако сте от хората, за които пътуването е задължителна част
Коментари Харесай

Завръщането на влака - една от тенденциите на 2023 г.

Ако сте от хората, за които пътуването е наложителна част от проектите за идната година, подготвени сте за премислени случки и следите трендовете, то сигурно надали ви е убягнала налагащата се от ден на ден през последно време като „ туристическа мода ” податливост и предпочитание на хората да вършат избора да пътуват с трен. И в случай че се доверявате на прогнозите на, то през 2023-та това ще е безспорен шлагер.

Защо да им имаме вяра ли?

Докладът събира всички трендове, които счита, че ще се покачат през идната година. Платформата прави предвижданията си въз основата на подробни данни за предходните месеци, разбори и оценки. Резултатът, съгласно формалната информация на уеб страницата, е: „ обстоен отчет за идните световни трендове за 2023 година, които не могат да бъдат открити на никое място другаде. И Pinterest продължава да го прави вярно: за за трета поредна година 8 от 10 трендове, планувани от платформата, се сбъднаха. "

 
               

Въпреки че Pinterest се пробват да предвиждат какво ще господства в трендовете - от вътрешен интериор, до тематики за празненства за рождени дни, даже финанси и спестявания, то тяхната прогноза за пътуванията през 2023-та може би е най-примамливата. Според Pinterest се чака да имаме повече благоприятни условия за пътувания и ще ги изпълним, пътувайки с трен.

По-устойчиво, налично и занимателно -  пътуването с трен се завръща

„ Благодарение на това, че е по-достъпно, по-комфортно, даже и тъй като предлага спомагателното пространство за краката, наред с живописните гледки и по-ниския въглероден отпечатък. ”

От платформата са сигурни, че представителите на Gen Z и Millennials ще преоткрият този безконечен метод на напредване.
               

Защо сега?

Според платформата след пандемията хората, които обичат да пътуват, от ден на ден да се стремят да понижат въглеродния си отпечатък. Те избират влаковете като съществена форма на превоз – и се хвалят с това! И към този момент има и нов термин -.

Тези прогнози несъмнено са всеобща наклонност - доказателство са и новите влакови направления, по-комфортните спални вагони и даже все множеството благоприятни условия за безвъзмездни пътувания. 
               

 

Нашата рекомендация

Обърнете внимание на опциите за пътувания, фокусирани върху храната, които ще зарадват вкусовите ви рецептори.

Няколко хрумвания:

*изберете първокласно пътешестване до Ирландия с влака, пиейки уиски и Гинес до насита;

* предлага няколко маршрута из Европа, в това число трен сред Франция и Италия особено за почитателите на шампанското;

*  могат да ви преведат на екзотично пътешестване през Кюшу, Япония, предлагайки благоприятни условия да се насладите на локалните храна и питиета и спомагателни екскурзии по пътя;

*, отново в далечна Япония, ви предлага с чаша саке в ръка да се отдадете на тричасов тур през най-зашеметяващите пейзажи на префектура Ниигата.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР