Ако сте на път да се кандидатирате за президент на

...
Ако сте на път да се кандидатирате за президент на
Коментари Харесай

Поръчков мобилен офис за 1 милион долара

Ако сте на път да се кандидатирате за президент на Съединени американски щати и ви би трябвало комфортно транспортно средство, с което да обикаляте страната, или пък просто имате купища пари и живеете в страна с големи автомагистрали, това тук е вашата вест. Представяме ви Lexani G:77 Sky Master, което с най-прости думи съставлява великански мобилен офис, който прелива от разкош. Може би по тази причина и коства 1 милион $.

За основа на цялото това автомобилно разхищаване е употребен пикап Ford F-550, а Lexani Motorcars са го модифицирали до " автомобил ", който би подхождал и на най-разглезения наследник на шейх.
 Снимка 432932

За парите си получавате голяма обитаема повърхност, обсипана с 24-каратови златни покрития, шест пълноразмерни кресла с отопление, обдухване и функционалност за масаж, дървени детайли за повече уют, висококачествена система за домашно кино с 65-инчов екран, два спомагателни тв приемника, кухненски бокс, баня и VIP помещение. Последното звучи малко необичайно, имайки поради, че всеки на борда на първокласния " кемпер " по този начин или другояче би се считал за VIP персона.
 Снимка 432929

Нищо не се загатва за мотора, само че имайки поради тежкото и дълго 10 метра купе, както и цялото останало разсипничество, най-вероятно е употребен 6.8-литровият V10 бензинов мотор, с който се предлага Ford F-550. Мощността е близо 300 к.с., което е изцяло задоволително, с цел да поддържа магистрална скорост и да не ви разлее питието от чашата, до момента в който лежите и гледате обичания си филм.
 Снимка 432930

Колкото до името Sky Master, то идва от звездите, които светят на тавана в интериора. А техният стопанин се допуска, че сте вие, несъмнено.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР