Ако сте любители на плодовите напитки, няма нищо по-хубаво от

...
Ако сте любители на плодовите напитки, няма нищо по-хубаво от
Коментари Харесай

Как да избираме цитрус преса

Ако сте фенове на плодовите питиета, няма нищо по-хубаво от това да си ги приготвяте сами. Не се заблуждавайте, че натуралните сокове са в действителност натурални, в случай че категорично не написа, че става въпрос за 100% естествен сок.

Тези, които са под 50 % нормално са цялостни с консерванти и оцветители и в случай че нямат захар, то тогава съдържат изкуствени подсладители, за които напоследък се приказва, че са нездравословни за здравето ни.

Ето за какво в случай че желаете да знаете какво в действителност пиете е най-добре да се ориентирате към фрешовете, които постоянно излизат и много по-евтино от същинските натурални сокове, а когато си ги приготвяте сами в действителност ще знаете какво консумирате.

За да си приготвите фреш обаче ще Ви бъде нужна цитрус преса или някакъв по-голям кухненски робот. Ето какво е значимо да знаете когато избирате какъв апарат ще употребявате, с цел да си извършите фреш:

1. Преценете какъв брой постоянно ще си приготвяте фрешове, с цел да знаете дали си коства да си купите по-скъп апарат, който в множеството случаи е и по-обемист.

2. Ако мислите да пиете фрешове единствено по няколко пъти в седмицата се ориентирайте към дребните и практични цитрус преси, с цел да не се чудите след това къде да сложите следващия апарат.

 Преса за цитруси

3. Много комфортни са електрическите цитрус преси, защото икономисват доста старания и време и изстискват качествено сока от цитрусовия плод.

4. Ако желаете с изключение на цитрусови плодове да си вършиме и фрешове от други плодове като ябълки и круши, то тогава елементарната цитрус преса няма да Ви свърши работа и ще би трябвало да си купите по-голяма мултифункционална сокоизстисквачка.

5. Независимо какъв апарат сте избрали за изстискване на сокове, гледайте частите му да са задоволително здрави и да не са направени от долнокачествена пластмаса, тъй като тя редуцира живота на уреда.

6. Също по този начин е значимо частите на цитрус пресата да могат елементарно да се измиват, защото полепналите частици от цитрусовите плодове се отстраняват много мъчно. Най-добре е да избирате такава цитрус преса, чиито съставни елементи да могат да се мият в съдомиялна машина.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР