Ако сте любители на кафето, днес имам една хубава новина

...
Ако сте любители на кафето, днес имам една хубава новина
Коментари Харесай

Защо пиенето на кафе е полезно?

Ако сте фенове на кафето, през днешния ден имам една хубава вест за вас. Изглежда, че пиенето на кафе носи повече изгоди, в сравнение с сме си мислели.

Безкрайните разногласия „ за “ и „ срещу “, които се водят от десетилетия, отиват към своя край. Изследване демонстрира, че кафето може да предотврати образуването на някои типове тумори. СЗО публикува 500 страници проучване посредством Международната организация за проучване на рака (). Това е най-мащабното проучване за ролята на кафето за здравето.

„ Днес можем да кажем, че пиещите кафе в Съединени американски щати и по света могат да честват: тяхната обичана напитка е същинска суперхрана и може да играе превантивна роля при някои типове рак “, споделя Бил Мъри, президент на Националната кафе асоциация. „ Учените доближиха до извода, че постоянната консумация на кафе може да понижи риска от рак на черния дроб и матката. “

Други разбори при над 1 милион души демонстрират, че хората, които пият, живеят по-дълго. Дори се счита, че пиенето на кафе понижава риска от сърдечни и неврологични болести.

Миналата година, оповестено от BMJ, също откри връзка сред кафето и по-доброто здраве, в това число във връзка с понижен риск от диабет и Алцхаймер.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР