Ако сте жена, при това необвързана, навярно ще сте любопитни

Ако сте жена, при това необвързана, навярно ще сте любопитни ...

Мъжките претенции според ЗОДИЯТА.

Ако сте жена, при това необвързана, навярно ще сте любопитни да узнаете, какво очакват мъжете от вас.
Дали си падат по гласа или смеха ви, дали им допада това, че сте самоуверена кариеристка. Разберете от тук:
Овен
Един спокоен, чаровен и весел любител на флирта със сигурност ще бъде привлечен вниманието на горещата дама. Той ще бъде впечатлен от първите секунди на срещата. Скромността украсява жена, но със сигурност не е тази, за която мечтае мъжа. От жената, Овен очаква луда поява, желание да се надбягва с него в една посока към високите цели.
Телец
Мъжът от зодия Телец винаги избира жените дълго време. Той търси да разбере точно от какво в тях има нужда. Самият мъж Телец се нуждае преди всичко от домашен и всеотдаен, икономичен и любящ, чувствителен и търпелив човек до себе си. С това той е готов да върви ръка за ръка със спътницата в живота си.
Зодиите, които непрекъснато сменят мнението си
Близнаци
Непостоянните мъже от зодия Близнаци често сами не разбират какво всъщност искат от жените. Те се нуждаят от събеседник днес, утре от приятел, в другиден от муза. Мъжът от този знак винаги очаква от жената новаторство и оригиналност. Всеки нов ден с нея трябва да е като на първа среща.
Рак
Чувствителен и сантиментален мъжът, Рак най-често търси у избраницата си, черти, които са подобни на тези на майка му. За него е важно жената, която е наблизо, да бъде вярна, нежна, грижовна и да прощаваща, така, както майката на сина си.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК
 

Източник: actualno.com