Ако сте фенове на вселената на Хари Портър, а и

...
Ако сте фенове на вселената на Хари Портър, а и
Коментари Харесай

Хроника за каскадьора на Даниел Радклиф във филмите за Хари Потър

Ако сте почитатели на вселената на Хари Портър, а и освен, новият HBO документален филм за каскадьора Дейвид Холмс, извършил напрегнати действени подиуми вместо Даниел Радклиф, е заглавие, което не трябва да пропускате. Филмът, продуциран от самия Радклиф и режисиран от Дан Хартли ( " Lad: A Yorkshire Story " ) в состъпен за гледане в HBO Max.

 

40-годишният Холмс е дубльор на Даниел Радклиф във филмите за Хари Потър, до момента в който не си счупва врата по време на фотосите на " Хари Потър и даровете на гибелта - част 1 ".

 

На пръв взор " Дейвид Холмс: Момчето, което оживя " е още един от тези документални филми, в които човек, претърпял тежко злощастие, въодушевява всички към себе си със своята увереност, безкористност и щедрост. Лентата дава една доста по-широка равносметка, отвън ореола на щастливото семейсто на поредицата -  равносметка за един живот,  чиято контузия оставя диря и преобразява живота на доста повече хора.

 

Филмът е история за порастването на каскадьора Дейвид Холмс, изумителен младеж гимнастик от Есекс, Англия, който е определен да играе дубльор на Даниел Радклиф в първия филм за Хари Потър, когато Даниел е единствено на 11 години. През идващите 10 години двамата основават неразривна връзка, само че в предпоследния филм драматичен случай на снимачната площадка, който предизвиква контузия на гръбначния дирек и сковава Дейвид, прекатурва света му.

 

Когато Даниел и най-близките му сътрудници каскадьори се събират, с цел да поддържат Дейвид и фамилията му в сложен миг, точно невероятният дух на резистентност на Дейвид се трансформира в най-големия им източник на мощ и ентусиазъм. С персонални фрагменти, снимани през последното десетилетие, материали от снимачната площадка от каскадьорската работа на Холмс, подиуми от настоящия му живот и откровени изявленията с Дейвид, Даниел Радклиф, другари, семейство и някогашния екип, филмът отразява и универсалните тематики за живота с тествания, израстването, построяването на еднаквост в един нерешителен свят и нишките, които ни свързват и са мотив за силата на духа и желанието за живот.

 
Дейвид Холмс: момчето, което оживя е филм на HBO документални филми в съдействие със SKY, продукция на Lightbox / Ripple. Режисьор е Дан Хартли. Продуценти са Саймън Чин, Джонатан Чин, Ванеса Дейвис и Ейми Старес. Изпълнителен продуценти са Даниел Радклиф, Дейвид Холмс, Дан Хартли, Сю Латимър, Сара Спахович. От страна на HBO изпълнителни продуценти са Нанси Абрахам, Лиза Хелър, Тина Нгуен. От страна на SKY изпълнителен продуцент е Попи Диксън.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР