Ако сте фенове на сериала Приятели или поне следите новините,

...
Ако сте фенове на сериала Приятели или поне следите новините,
Коментари Харесай

Гвоздеят на наградите "Еми": "Приятели" се събраха, виж как разсмяха цял свят!

Ако сте почитатели на сериала " Приятели " или най-малко следите новините, сигурно знаете, че екипът трябваше да се събере за един нов епизод, който трябваше да се снима и излъчи тази година. Е, това не се случи поради пандемията, само че пък обичаните ни артисти въпреки всичко се събраха, въпреки и в стеснен състав. Това се случи по време на премиите " Еми " тази година.

Виж още: Раздадоха най-странните награди Еми в историята! Три пъти " ура " за огромния победител - Зендая!

Подобно на всички останали участници в шоуто за премиите, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу и Кортни Кокс също бяха " онлайн ", а тяхното включване беше един от акцентите на програмата. От него стана ясно, че трите актриси са в дома на екранната Рейчъл. 

Виж още: Парис Хилтън и нейната дълго защитавана загадка

Всъщност Дженифър Анистън беше и измежду номинираните за статуетка, само че в нейната категория различен завоюва премията. При включването от вкъщи ѝ водещият на церемонията, Джими Кимъл, се изненада, само че Анистън му отвърна по супер оригиниален и готин метод. " Ъм, да, Джими, ние сме съквартиранти от 1994 година насам ", пошегува се тя. " Къде на друго място бих могла да пребивавам ", включи се в шегата Лиса Кудроу. 

Виж още: Това ли е новата жена до Брад Пит? Медии пишат, че е двойничка на Джоли

След включването си трите актриси обявиха, че ще отидат да вечерят. Със сигурност Кортни Кокс и Лиса Кудроу са утешили Дженифър Анистън, откакто в категорията за драма премията взе не тя, а Зендая. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР