Ако сте човек с физическо увреждане или здравословно състояние, което

...
Ако сте човек с физическо увреждане или здравословно състояние, което
Коментари Харесай

Всеки, който може автоматично да се класира за схемата Blue Badge - всичко, което трябва да знаете

Ако сте човек с физическо увреждане или здравословно положение, което въздейства върху способността ви да ходите, или в случай че имате прикрито заболяване като аутизъм, деменция или болест на Паркинсон, може да имате право на Синя значка, която да ви помогне да паркирате по-близо до местата, които желаете да посетите.

Притежател на синя значка, пътуващ като водач или пасажер, може да паркира гратис тук-там за паркиране за инвалиди и може да бъде освободен от други ограничавания за паркиране. И въпреки всичко доста хора, които имат Синя значка, не знаят, че тя може да се употребява и с всяка кола, с която пътувате, когато и да е на деня, в това число таксита.

Освен това Синята значка може да се употребява в чужбина, макар че след Брекзит държавното управление на Обединеното кралство към момента измисля кои страни от Европейски Съюз ще я одобряват.

Няма общоприетоо време за обработка на нови заявки или подновявания, само че може да отнеме към дванадесет седмици. Вашият локален съвет обработва заявлени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР